Home » TOP » ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ

Κριός [21/3-19/4]

Η επιστροφή του Άρη ανάδρομου στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα δημιουργεί επιπλοκές στο κομμάτι που συνδέεται με τις αισθηματικές σου σχέσεις και τα οικονομικά σου. Στη σχέση, αν υπάρχει, δημιουργεί παρενέργειες-παράπονα και ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιθυμίες βγαίνουν πιθανόν προς τα έξω με ορμή και αναπάντεχα, η οικονομική δε πραγματικότητα αποδεικνύεται σοβαρή –φόροι, δάνεια, λογαριασμοί, εφορία, συνεταιρισμοί– έρχονται να σε προβληματίσουν, να σε ταράξουν, να σε σπρώξουν σε νέες επιλογές ή ανεύρεση λύσεων.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6 φαίνεται ότι δημιουργεί κάποια αντίβαρα και τα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας – εντάξει, δεν μπορεί να σταματήσει τη σφαίρα που έχει βγει από τη θαλάμη αλλά μπορεί να την κάνει να αστοχήσει. Μάζεψε το θυμό σου.

Ταύρος [20/4-20/5]

Ο Άρης είναι ήδη ανάδρομος στον Σκορπιό και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο τέλος του μήνα (30/6), γεγονός που σημαίνει ότι το κεφάλαιο Σχέσεις –η συντροφική ζωή, δηλαδή, ή οι επαγγελματικές συνεργασίες– είναι καυτό για αρκετές εβδομάδες. Δηλαδή; Όπου υπάρχουν προβλήματα, που είτε παράβλεψες είτε θεώρησες ότι θα εξαφανιστούν μόνα τους, επανέρχονται. Μερικές φορές οι αντιδράσεις σε κάτι που σε ενοχλεί πιθανόν να είναι δυσανάλογες με την αιτία, οπότε ψυχραιμία.

Δεν είναι καλή εποχή για αποφάσεις εν θερμώ, ούτε για ξεκαθαρίσματα, αφού υπάρχει ασυνεννοησία, ένταση και παράπονα. Άσε εγωισμό και ανταγωνισμό στην άκρη και βλέπεις από Ιούλιο τι θα κάνεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6 αυξάνει την κοινωνικότητά σου, τις εξόδους και τις φιλοφρονήσεις που δέχεσαι. Ενώ ο Δίας στην Παρθένο στον τομέα του έρωτα, της διασκέδασης και των παιδιών δημιουργεί κάποια ξέφωτα που ξαναγυρίζουν την καρδιά σου στη θέση της.

Δίδυμοι [21/5-21-6]

Τουλάχιστον ο Άρης έφυγε προς το παρόν από τον Τοξότη, που από τον Μάρτιο μέχρι και όλο τον Μάιο σε ορθή και ανάδρομη πορεία σφυροκοπούσε τις σχέσεις, τη διάθεσή σου, τις επιδιώξεις σου, τις προσπάθειές σου. Όλο τον Ιούνιο γυρίζει ανάδρομος στον Σκορπιό απαλλάσσοντάς σε από ένα μεγάλο βάρος και περιορίζοντας τις δυσκολίες στην εργασιακή καθημερινότητα. Τα θέματα που πιθανόν να γίνουν εστίες εκνευρισμού, αναβολών, καθυστερήσεων ή που χρειάζονται μια έξτρα προσπάθεια ώστε να διευθετηθούν, περιέχουν δουλειά, συνεργάτες, πελάτες, ανώτερους ή σχετίζονται με καθημερινές πρακτικές υποχρεώσεις, ή περιέχουν την ανάγκη να κοιτάξεις σώμα και υγεία.

Ωστόσο η Αφροδίτη μέχρι τις 17/6 εδώ στους Διδύμους και ο Δίας στην Παρθένο διευρύνουν τις επαγγελματικές σου επιλογές ή προσφέρουν χαρά μέσα στην οικογένεια ή φαίνεται ότι μία σχέση αρχίζει να εξελίσσεται ευνοϊκά.

Καρκίνος [22/6-22/7]

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με ανθρώπους που αγαπάς, ή μάλλον με αυτόν/ήν που είσαι ερωτευμένος/η. Εάν υπάρχουν δυσαρέσκειες, παράπονα, ενοχλήσεις, απωθημένα και λάθη ενεργοποιούνται και συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, ή προβλήματα που δεν λύθηκαν την ώρα που εμφανίστηκαν, τώρα φαίνεται ότι εμφανίζονται στη μέση του πουθενά ακόμα και με ασήμαντη αφορμή, οπότε μην αφήνεις το κύμα να γίνει τσουνάμι.

Να έχεις κατά νου ότι πάνω στον εκνευρισμό δεν παίρνουμε αποφάσεις που θα μετανιώσουμε έπειτα. Επίσης η επιστροφή περασμένων σχέσεων δεν γίνεται για να ξαναρχίσει η ιστορία, αλλά για να μπει τελεία. Η Αφροδίτη πάντως στο ζώδιό σου από τις 17/6 σε κάνει επιθυμητό/ή, κοινωνικό/ή, αξιαγάπητο/η, όμορφο/η – κυκλοφορείς και κάνεις αίσθηση.

Λέων [23/7-22/8]

Ο ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό σε ένα κομβικό σημείο του ηλιακού σου χάρτη στον άξονα που εμπεριέχει την οικογένεια/ιδιωτική ζωή και την επαγγελματική και δημόσια ζωή αναμοχλεύει ανέκφραστα αισθήματα, φόβους και αγωνίες, τραύματα του παρελθόντος. Ξύνει δηλαδή τα αισθήματα απογοήτευσης και αποξένωσης, ακόμα κι αν είσαι σε μια σχέση που φαινομενικά είναι καλή. Υπάρχει η τάση για ξεσπάσματα, για εκνευρισμό, για παρορμητικές αντιδράσεις. Προσοχή στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή που εξ αντανακλάσεως μπορεί να γίνει πεδίο ανταγωνισμού, ανησυχίας ή και ανυπομονησίας επειδή τα πράγματα δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που θέλεις ή επειδή αισθάνεσαι ότι έχεις βαλτώσει.

Αυτοέλεγχος και αυτοσυγκράτηση είναι οι λέξεις-κλειδιά του μήνα. Η Αφροδίτη διαδοχικά στους Διδύμους μέχρι τις 17/6 και μετά στον Καρκίνο σε φέρνει κοντά σε φίλους, σε ανθρώπους που συμπαθείς ή θέλεις να γνωρίσεις ή που ξεχνιέσαι φλερτάροντάς τους και φλερτάροντάς σε. Υ.Γ. Αν μπορούσες να δραπετεύσεις για κάπου ένα σαββατοκύριακο θα ήταν αναζωογονητικό.

Παρθένος [23/8-22-9]

Εντάξει, κάποιοι Παρθένοι έχουν στο κεφάλι τους τον Κρόνο που τους ζορίζει. Και κάποιοι άλλοι τον Ποσειδώνα που τους ρίχνει σε αδιέξοδους έρωτες, που τους δημιουργεί αυταπάτες, που τους σηκώνει στα σύννεφα κι ύστερα τους αφήνει να πέσουν στη γη με κρότο. Όλοι όμως οι Παρθένοι έχουν τον Δία στο ζώδιό τους που δείχνει μέλλον, προοπτικές, διεξόδους, ενδιαφέροντες ανθρώπους και ευκαιρίες: μην αρχίσεις πάλι να γκρινιάζεις πού είναι ο Δίας, γιατί ο Δίας είσαι εσύ και τα σχέδιά σου, η επιθυμία σου να ανοιχτείς, να ρισκάρεις, να δοκιμάσεις, να ενθουσιαστείς, να δημιουργήσεις.

Πώς αξιοποιείς λοιπόν τον Δία; Επίσης η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι τις 17/6 στους Διδύμους δημιουργώντας γέφυρες με όσους σε ενδιαφέρουν επαγγελματικά και όσους σε νοιάζουν αισθηματικά. Επίσης ο Ερμής στους Διδύμους (13-30/6) σε κάνει κοινωνικό, σε κινητοποιεί προς τα έξω – εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή αυτή περίοδο για να τρέξεις ό,τι θέλεις. Υ.Γ. Με τον Άρη ανάδρομο στον Σκορπιό πρόσεξε τι λες, πότε το λες, γιατί το λες, σε ποιους το λες.

Ζυγός [23/9-23/10]

Η κυβερνήτρια του ζωδίου σου Αφροδίτη βρίσκεται μέχρι τις 17/6 στους Διδύμους και μετά περνάει στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται προς τα έξω, είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά είσαι παρών/παρούσα, δεν περνάς απαρατήρητος/η, μπαίνεις σε φάση εξωστρέφειας. Επαγγελματικά είναι θετική εποχή. Και σε επίπεδο σπουδών. Τα ταξίδια και το εξωτερικό επίσης σε όλες τις εκδοχές του ευνοείται. Όπως και η μετακόμιση/ μετακίνηση. Και η επικοινωνία. Και οι σοβαρές συζητήσεις και τα σχέδια. Και ό,τι σχετίζεται με εκδόσεις, διαφήμιση, ίντερνετ.

Ανοιχτές είναι και οι συναντήσεις, και οι γνωριμίες. Από 13-30/6, που ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, η κινητικότητα εντείνεται ακόμα περισσότερο, όπως και τα ραντεβού και οι επαφές και τα πάρε δώσε με τους άλλους. Υ.Γ. Ο Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό επικεντρώνεται αρνητικά στα οικονομικά σου – προσοχή στις δοσοληψίες σου.

Σκορπιός [24/10-22-11]

Το κεντρικό θέμα του Ιουνίου είναι για σένα η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σου που μπορεί να γίνει αιτία δυσφορίας, απογοήτευσης, καθυστερήσεων, αναγκαστικής αλλαγής πλάνων, ανυπομονησίας και μειωμένης ψυχραιμίας – είτε στα επαγγελματικά σου είτε στις σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις ή τη συντροφική σου ζωή. Έχοντας υπόψη τα προηγούμενα, να θυμάσαι ότι τα προβλήματα των σχέσεων δεν λύνονται με εκρήξεις, κατηγορίες, σπασμωδικές αντιδράσεις και θυμό, αλλά με εξαντλητικές συζητήσεις, διάθεση συνεννόησης και κατανόησης των αναγκών των άλλων όπως

και των δικών σου από τους άλλους. Ούτε πανικός, ούτε πού να κρυφτώ, ούτε ωχ και αχ. Μη φτάνεις σε συμπεράσματα χωρίς σκέψη και μην πάρεις καμία σοβαρή απόφαση εν θερμώ. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 17/6

κι ακόμα καλύτερα στον Καρκίνο από 17 και πέρα προσθέτει λογική και απόσταση, ευνοεί τη συμφιλίωση και μειώνει τους κραδασμούς προσθέτοντας καλοπροαίρετη επικοινωνία. Και δύο σταγόνες τύχης που έχεις ανάγκη.

Τοξότης [22/11-21/12]

Φεύγοντας ανάδρομος Άρης από το ζώδιο σου (που σε πίεσε μέχρις εξουθενώσεως από τις αρχές σχεδόν Μαρτίου μέχρι το τέλος Μαΐου) για να ξαναγυρίσει τον Αύγουστο πάλι, προς το παρόν περνάει ανάδρομος στον Σκορπιό για όλο το μήνα. Υπάρχει μια σημαντική ανακούφιση, όμως ο Άρης στον Σκορπιό βρίσκεται σε θέση άβολη, υπόγεια και κρυφή. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ενοχλητικά προβλήματα του παρελθόντος που πιθανόν χρονίζουν ή δεν τα έχεις επιλύσει. Μπορεί να θυμώσεις, να οργιστείς ή να αντιδράσεις δυσανάλογα με την αιτία ή τον άνθρωπο που στα προκαλούν επειδή ασυνείδητα σε φέρνουν αντιμέτωπο με γεγονότα του παρελθόντος.

Προσοχή λοιπόν να μην πληρώσει κάποιος άδικα τα τραύματα που σου δημιούργησε κάποιος άλλος. Η Αφροδίτη ωστόσο μέχρι τις 17/6 στους Διδύμους σε βοηθάει και στην ερωτική/συντροφική σου ζωή αλλά και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Όπως και ο Δίας στην Παρθένο σε βοηθάει να ρίξεις γέφυρες στο μέλλον και να σχηματοποιήσεις τα επόμενα θετικά σου βήματα, είτε συναισθηματικά είτε εργασιακά.

Αιγόκερος [22/12-19/1]

Με τον Άρη να οπισθοδρομεί στον Σκορπιό φεύγει ένα εσωτερικό βάρος κυρίως που περιείχε αγωνία, ενοχές, τύψεις, φόβους, αυτομαστίγωμα που πιθανόν επενεργούσαν αρνητικά στην καθημερινότητά σου. Επίσης πιθανόν σταματάει και μια περίοδος αβεβαιότητας ή εκνευρισμού στη δουλειά ή τις σχέσεις. Αυτό που έχει σημασία αυτό το μήνα είναι ότι ο Ερμής συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι τις 15 σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιο σου θέση, στον Ταύρο, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση, στις ερωτικές ιστορίες και τους φίλους, ή αν θέλεις στη δημιουργικότητα, τα σχέδια για το μέλλον και τη δρομολόγηση επαγγελματικών στόχων. Επίσης σημαντική είναι και η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο (από 17/6) που δίνει ώθηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενισχύοντας τη συντροφική σου ζωή, μειώνοντας τυχόν εντάσεις ή ανοίγοντας το δρόμο για νέες γνωριμίες και συναντήσεις, αν ψάχνεσαι ερωτικά. Επίσης μπορούν να ξεσκαλώσουν τα επαγγελματικά σου και με τη βοήθεια του Δία στον Αιγόκερω να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες. Καλός μήνας; Ναι.

Υδροχόος [21/1-18/2]

Τι έχουμε αυτό το μήνα; Τον Άρη ανάδρομο στον Σκορπιό, δηλαδή πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, πιθανές εντάσεις στη δουλειά, προσπάθειες που μένουν μετέωρες. Άρα ψυχραιμία με τους από πάνω, από κάτω, πελάτες και όσους σχετίζεσαι εργασιακά, προσωρινό σταμάτημα επαγγελματικών επιδιώξεων, μην ξεκινάς κάτι καινούργιο, ξανασκέψου τους στόχους σου χωρίς να παίρνεις αποφάσεις και μην κρίνεις τον εαυτό σου αυστηρά για όσα δεν έχεις κάνει ή δεν επέλεξες σωστά. Προσπάθησε να μη φορτώσεις τα επαγγελματικά σου άγχη στην οικογενειακή /προσωπική σου ζωή. Κατά τα λοιπά η Αφροδίτη τρέχει μέχρι τις 17/6 στους φιλικούς σου Διδύμους ισορροπώντας με κάποιο τρόπο τα εργασιακά άγχη με επιθυμία για διασκέδαση, παρέες, καμία εκδρομή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αυξημένη διάθεση για σεξ, με λίγο έξω καρδιά δηλαδή. Τη σκυτάλη παίρνει ο Ερμής από 13-30/6 στους Διδύμους παρατείνοντας τη διάθεση για κοινωνικοποίηση, ελαφρότητα και επαγγελματικές ιδέες, αν θέλεις.

Ιχθείς [19/2-20-3]

Η Αφροδίτη μέχρι  τις 17/6 και ο Ερμής από τις 13-30/6 στους Διδύμους κάνουν προτεραιότητα την οικογένεια, το σπίτι, την αίσθηση ασφάλειας που δίνουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν και αγαπάς. Η Αφροδίτη έχει συναισθηματική επιρροή και λειτουργεί ενισχυτικά για τις σχέσεις: επιθυμείς να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που νοιάζονται και σε νοιάζουν. Υπάρχει δεκτικότητα και ευαισθησία στη συμπεριφορά των άλλων οπότε με κάποιο τρόπο περιμένεις από τους άλλους αισθήματα, προσοχή, ενδιαφέρον- το ίδιο χρειάζεται να κάνεις κι εσύ. Επίσης το σπίτι σαν χώρος μπορεί να είναι προτεραιότητα με την έννοια της ανανέωσης και των επισκευών ή να αποκτήσει κινητικότητα. Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Καρκίνο πολλοί ταλαιπωρημένοι Ιχθύς θα βρουν ξανά το χαμόγελό τους, θα καταλάβουν ότι μπορούν ακόμα να γελάνε, να είναι χαρούμενοι και να αντιμετωπίζουν τη ζωή με αισιοδοξία. Ναι σαν Ιχθύς μπορείς να διασκεδάσεις, να ξενυχτίσεις, να ελπίσεις και γιατί όχι να ερωτευθείς από την αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Login